Αυτόματοι πιλότοι

 • Coursemaster CM650 αυτόματος πιλότος

  Ο αυτόματος πιλότος Coursemaster CM650 έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες ναυτικούς σε αλιευτικά σκάφη, ναυλωμένα σκάφη, ferry boats, ρυμουλκά και άλλα σκάφη εργασίας – τόσο ελαφρού εκτοπίσματος όσο και μεγάλου εκτοπίσματος.

 • Coursemaster CM82i αυτόματος πιλότος

  Το CM82i προσφέρει σε ιδιοκτήτες powerboats, εμπορικών σκαφών και ψαράδικα όλα τα αποδεδειγμένα έξυπνα χαρακτηριστικά ενός αυτόματου πιλότου Coursemaster χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης ανατροφοδότησης πηδαλίου στην περιοχή υγρού φρεατίου του κινητήρα.

 • Coursemaster CM880 αυτόματος πιλότος

  Ο στιβαρός, υψηλής απόδοσης εμπορικός αυτόματος πιλότος CM880 ενσωματώνει όλη την ευφυΐα και τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη βέλτιστη οδήγηση σκαφών εργασίας, μεγάλων μηχανότρατων και φορτηγών 50 – 10.000 τόνων και άνω. Προσφέρει απλά χειριστήρια πίνακα για αλλαγές πορείας, yaw, trim, έλεγχο ρυθμού και μεθόδων λειτουργίας ακόμα και όταν φοράτε χοντρά γάντια εργασίας.

 • Coursemaster CM95 αυτόματος πιλότος

  Το έξυπνο σύστημα αυτόματου πιλότου CM950 είναι κατάλληλο τόσο για μηχανοκίνητα όσο και για ιστιοπλοϊκά σκάφη από 6m έως 40m.

 • Coursemaster CM950 αυτόματος πιλότος

  Το έξυπνο σύστημα αυτόματου πιλότου CM950 είναι κατάλληλο τόσο για μηχανοκίνητα όσο και για ιστιοπλοϊκά σκάφη από 6m έως 40m.

Main Menu