Η «Αμάλθεια Μαρίν» είναι μια εταιρεία εισαγωγής ναυτιλιακού εξοπλισμού/ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης για επαγγελματικά σκάφη και σκάφη αναψυχής μήκους 6 έως 200 μ.

H 30ετής εμπειρία της στο χώρο των σκαφών την έχει κάνει συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Η εταιρεία μας στεγάζεται στην Αθήνα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, και απασχολεί 14 άτομα. Με ένα Εμπορικό Τμήμα το οποίο διαχειρίζεται αποθεματικό ναυτιλιακό εξοπλισμό και ανταλλακτικά, και αποστέλλει σε ολόκληρο τον Κόσμο, και ένα Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τα περισσότερα είδη βλαβών, η «Αμάλθεια Μαρίν» αποτελεί την νούμερο ένα ναυτιλιακή σας επιλογή στην Ελλάδα. Το εκτεταμένο μας δίκτυο συνεργατών το επιβεβαιώνει. Συνεργαζόμαστε με όλα τα μεγάλα ναυπηγεία της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου, καθώς επίσης και με το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και την Ελληνική Ακτοφυλακή.

  • Το Εμπορικό Τμήμα μπορεί να παράσχει άμεσα αποθεματικό εξοπλισμό και ανταλλακτικά για πληθώρα εταιρειών τις οποίες αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, μπορεί να παράσχει κατόπιν παραγγελίας ναυτιλιακό εξοπλισμό και ανταλλακτικά οποιουδήποτε είδους ή μάρκας. Η «Αμάλθεια Μαρίν» είναι η νούμερο ένα εταιρεία στην Ελλάδα σε πωλήσεις Thruster και Ηλεκτρονικών Χειριστηρίων Μηχανών. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.
  • Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης με τους εξειδικευμένους μας τεχνικούς προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον Κόσμο. Μπορεί να αντιμετωπίσει πληθώρα προβλημάτων και βλαβών. Πολλοί κατασκευαστές μάς υποδεικνύουν ως το συνιστώμενο service point στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Μπορούμε να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιοδήποτε μέρος του Κόσμου μας ζητηθεί. Εγκαθιστούμε και επισκευάζουμε:
  1. Engine controls (electronic, pneumatic, hydraulic, and mechanical)
  2. Bow thrusters (hydraulic, electrical)
  3. Stabilizers
  4. Hydraulic systems for all kinds of uses on the boat
  5. Electronic and electric automations
  6. Sanitation systems (vacuum, macerating, and gravity discharge)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Επωνυμία: ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΜΑΡΙΝ Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.
Έδρα: Παπαφλέσσα 13, Νέα Χαλκηδόνα – Αττική
Α.Φ.Μ.: 099550176
Δ.Ο.Υ.: Νέας Ιωνίας
Αρ. ΓΕΜΗ: 004143201000

Main Menu